Lakers Vs Nuggets Odds, Linje: 2020 Nba Plockar, Aug 10 Förutsägelser Från Beprövad Datormodell

Lakers Vs Nuggets Odds, Linje: 2020 Nba Plockar, Aug 10 Förutsägelser Från Beprövad Datormodell

Två av de bästa-tre lag i nba western conference ställningar möts upp på måndagen i orlando bubblan vid 21:00 et när los angeles lakers (51-18) inför denver nuggets (46-24). lakers har inlåst nr 1 frö, medan nuggets upptar för närvarande nr 3 frö, ett spel bakom clippers och 1,5 spel inför rockets. denver kommer att vara utan will barton (knä) och gary harris (höft). kentavious caldwell-pope (revben) är ute för los angeles.

William hill listor los angeles som en femgradig favorit, upp en halv punkt från den första raden, i nuggets vs lakers odds. över i för totala antalet poäng är 221, ned en halv punkt från öppnaren. innan låsning i någon plockar några lakers vs nuggets, se till att kolla in nba förutsägelser från avancerad datormodell på sportsline.

Den sports projection model simulerar varje nba-spel 10.000 gånger, och det är redan återvänt väl över $ 4700 i vinst på sin topprankade nba plockar den här säsongen. den trädde i veckan på en svidande 58-32 körs på topprankade nba spridnings plockar, återvänder nästan $ 2300 på dessa plockar ensam. alla som har följt det har sett enorm avkastning.

Nu har förlagan siktet på lakers vs nuggets. du kan bege dig till sports att se sina val. här finns flera nba vadslagning linjer för nuggets vs lakers:

  • Lakers vs nuggets spred: lakers -5
  • Lakers vs nuggets över-under: 221 poäng
  • Lakers vs nuggets pengar linje: los angeles -200, denver 175

Vad du behöver veta om nuggets

Det kan ha tagit dubbel övertid för att avsluta jobbet, men nuggets slutligen gjorde en 134-132 seger över utah jazz på lördag. denver kom tillbaka i spelet med en stark uppgång efter första kvartalet för att övervinna en 29-15 underskott. nikola jokic tappade en dubbel-dubbel på 30 poäng och 11 brädor utöver sju assist. denver hölls för att vinna efter squandering en sexgradig ledningen med 19 sekunder kvar i reglering. michael porter jr hade 23 poäng och 11 returer.

Jamal murray återvände på lördagen efter att ha missat fyra raka matcher med en hamstring skada. murray hade 23 poäng, tog enkick 12 returer och lagt åtta assist. han slog en nyckel 3-pekare i den andra övertid.

Vad du behöver veta om lakers

Lakers är obestridligen bland ligans elit lag, men de har inte spelat särskilt bra i orlando. sedan smyger förbi clippers i sin första match, de har förlorat fyra av fem. de har misslyckats med att slå 100-gradig platå tre gånger under den spännvidd.

Motivation är förvisso ett frågetecken eftersom the’ve insvept topplaceringen i västvärlden. men de bör vara ute efter att bygga några momentum som slutspelet tums närmare. och spärra eventuella sena justeringar lineup, lebron james och anthony davis båda förväntas spela på måndag. davis har varit särskilt effektiv mot denver den här säsongen, leder laget med ett genomsnitt på 26,1 poäng, 9,4 returer och 2,31 blocken i sina tre matchups som lakers vann två av.

Hur man gör lakers vs nuggets plockar

Modellen har simulerat lakers vs nuggets 10.000 gånger och resultaten är i. modellen lutad över på den totala. det har också genererat en punkt-spread pick som slår in en bra bit över 50 procent av simuleringar. du kan endast se plockningen på sportsline.

Så vem vinner lakers vs, nuggets? och vilken sida av spridnings träffar på väl över 50 procent av simuleringar? besök sports nu att ta reda på vilken sida av lakers vs nuggets sprider du måste hoppa på måndagen, allt från den modell som har krossat sina nba plockar, och ta reda på.

admin