Jessica Marais S Mor Dör

Jessica Marais S Mor Dör

Hugh sheridan sade att han var ”sörjande” vännen jessica marais efter att hon förlorat sin mor. instagram

”vi har hjälpt varandra genom våra liv förändras på så många sätt. våra vinster och toppar träffade extrema dalar ibland, men vi alltid gjort det genom”han skrev.

”jag kan inte säga hur sh * t jag känner att veta att jag kan inte krama dig just nu. att ha avståndet mellan oss när jag vill vara med dig. jag vet att vi har talat sedan och vi är ganska privata vanligtvis men jag verkligen ville låta alla veta hur mycket jag sörjer min kära och sötaste vän som har nu förlorat båda sina föräldrar alltför ung.”

Jess delade denna återgång foto av sin mamma karen och syster clara. instagram

Jess togs upp av sin mor efter att ha flyttat till australien från sydafrika vid nio års ålder och att förlora sin far till en hjärtattack sex månader senare.

Hugh tillade: ”jag har de bästa minnen av oss och karen … minns att vi skulle få henne att skratta tills hon skulle wee? hon var så stolt över dig och så är jag”

”jag älskar dig jess. jag ska vara tillbaka snart och jag kommer att krama dig under en mycket lång tid (efter att jag får mycket karantän). jag hittade dessa bilder från förra gången jag kramade dig vid min födelsedag i juni ♥”

Hugh avslutade inlägg med robert frost dikt, the road not taken i hyllning till karen.

Jessica marais och hennes mor på 2011 tv vecka logie awards. getty

Över på jess’ instagram-konto, hon hade tre dagar tidigare delade en återgång foto av sig själv och hennes syster clara med sin mor under sin barndom.

Medan jess inte bildtext bilden, hennes anhängare verkade visa sitt stöd genom att kommentera kärlek hjärta emojis, inklusive rafters motspelerska zoe ventoura och love child motspelerska sophie hensser bloom.

Hugh och jess har varit vänner sedan universitetet och spelade tillsammans som syskon på förpackad att takbjälkar från 2008 till 2013. de har fortsatt att dela en nära vänskap under åren sedan channel seven drama slutade och hugh har ofta fotograferad med jess, särskilt under hennes offentliga strider med sin mentala hälsa.

admin