Dodgers News: Joe Kelly Placerad På Skadade List, Adam Kolarek Återkallade

Dodgers News: Joe Kelly Placerad På Skadade List, Adam Kolarek Återkallade

The los angeles undanmanöver placerade joe kelly på 10-dagars skadade lista med höger axel inflammation och påminde adam kolarek från deras alternativa utbildnings vid usc. kellys il snålhet är retroaktiv till söndag (9 augusti).

Han är ur spel bara femte gången i sin karriär. kelly har medverkat i sju matcher den här säsongen, vilket gör fem hits och utfärda fem promenader, men med fem utslagningar som har visat nyckeln kasta 6.1 poänglös omgång.

Kellys sista framträdande kom lördag mot san francisco giants, när han får en hit och slog ut två smeter över en omgång av arbete. hans kommando förbättrades från vad som setts från 32-åringen den här säsongen.

Det var en roll i kelly suspenderas åtta matcher efter en incident med houston astros. han kastade bakom alex bregman och även borstad tillbaka yuli gurriel och carlos correa. den correa at-bat avslutades med en utslagning och de två utbytte blickar och ord, vilket leder till bänkar clearing.

Dodgers manager dave roberts också avbröts en match, som han tjänade i seriefinalen mot astros. samtidigt kelly vädjade hans och förblev berättigad att spela, som förekommer i fem matcher sedan mlb dom. hans överklagande hearing försenades från förra veckan till måndag.

Kolarek returnerar en handfull dagar efter att en av två spelare – den andra zack mckinstry – de dodgers optioned för att trimma deras aktiva roster till 28.

”adam är en kille som har slagit riktigt stora omgångar och fick stora outs för oss, speciellt i eftersäsongen förra året. för att göra det beslutet var mycket svårt ”, säger roberts. ”han har varit bra för oss fram till denna punkt. … förhoppningsvis få honom tillbaka hit snart.

”vi ser verkligen hans värde och älskar allt om honom, men just nu med killarna som får både (höger- och vänsterhänta smeter ut) ger oss en liten bit av banan.”

Kolarek är 2-0 med en 0,00 era och tre utslagningar över 3,1 kastade omgångar över fyra framträdanden denna säsong.

Arm slot punkt i fokus med kolarek

Även bakom dodgers beslut att alternativet kolarek förra veckan var att ge honom en chans att utjämna mekanik. med tre smet regel på plats den här säsongen och southpaw behöva möta högerhänta smeter, kolarek arm slot lett till en viss kommando problem.

”vi har utmanat honom på att få mer högerhänta detta år, och jag tror att tidigt vi försökte få sin arm upp för att få dem och ner nedan för att få vänsteranhängare,” roberts förklaras. ”det påverkade hans kommando från nere, så gå till sc, nu ska vi försöka få honom att stanna nere kontra vänster och höger, och har en mer konsekvent kast.”

Har du prenumererar på vår youtube-kanal? det är det bästa sättet att titta på spelarintervjuer, exklusiva täckning från händelser, delta i våra program, och mycket mer!

admin