Brad Garrett, Lea Thompson Förklarar Ellen Personal Misshandel ”Allmänt Känt”

Brad Garrett, Lea Thompson Förklarar Ellen Personal Misshandel ”Allmänt Känt”

Eftersom frågorna på produktionen av ellen degeneres på lång kör dagtid talkshow ellen-som nu inkluderar sexuella påståenden tjänstefel mot flera ledande producenter, utöver tidigare rapporter om seriens ’giftig’ arbetsmiljö-bli ämnen för att öka offentliga samtalet, det var nog bara en tidsfråga tills kändisar som så ofta passerar genom seriens upplysta set skulle uttrycka sina åsikter i ämnet. speciellt efter degeneres själv utfärdade sitt första offentliga uttalande om dessa anklagelser tidigare i veckan, något som målade några problem på seriens set som en produkt av hennes delegera för mycket till producenter och att vara ute i slingan på problemen med degeneres säger att hon är ” inte kunnat hålla koll på allt. ”

Sade uttalande provocerade ett svar från minst en frekvent tidigare gäst: skådespelare och komikern brad garrett, som twittrade att det var ”allmänt känt” att personalen på serien var ”behandlas fruktansvärt” av degeneres specifikt och att problemen på visa alla komma ”uppifrån”.

Enligt imdb har garrett dök upp på showen sex gånger, alla tillbaka i mitten av 2000-talet. skådespelerskan lea thompson (som aldrig varit på ellen, såvitt vi kan se) backas upp garrett uttalande med en enkel ”true story. det är.” allt detta är i linje med rykten som har cirkulerat runt degeneres år, och som buzzfeed rapportering på showen arbetsförhållanden har särskilt undvikas betonar institutionella brister i serien dna i motsats till enskilda anekdoter om påstått arbetsplatsen grymhet.

Det återstår att se om dessa svar kommer att börja visas från flera av ellens frekventa gäster, eller hur ”allmänt känt” kommer att leda till verkliga åtgärder, warner bros. har sagt att det driver ”personalförändringar” på serien, förmodligen fokuserat på några av de producenter som har pekats ut i rapporterna minst.

admin