Underhållning: Bad Bunny Tänds Larm Efter Att På Sjukhus I En Nödsituation

Underhållning: Bad Bunny Tänds Larm Efter Att På Sjukhus I En Nödsituation

Endast i torsdags var nyheten att sångaren bad bunny han kunde gå igenom en svår fas i livet när nyheten cirkulerat att han hade tagits in på sjukhus i en nödsituation.

Den framgångsrika sångerskan, som nyligen erkänd som «kompositör av året» tydligen gick igenom en svår process på ett personligt plan, har de tider som för närvarande levde vållade förödelse på olika människor och personligheter i show business de inte har varit undantag.

Tydligen, enligt de versioner som har cirkulerat de tyder på att sångaren benito antonio martínez ocasio, mer känd som dålig kanin, sänktes ned i en stark «depression« åtminstone på sina sociala nätverk, det var något som också återspeglas.

Sångaren skrev i någon omedelbar «madness knackar på min dörr», kanske denna legend inte skulle ha beaktats förrän efter astrolog mhoni seer han varnade att hans läsning av bokstäver uppenbarat för honom att sångaren kan vara i fara.

Det kan intressera dig bad bunny, romeo santos och daddy yankee ta natten på ascap awards

Guru av showen, mhoni ser han varnade för att ett av sina brev, «narrens slår sitt liv hårt,» så att han inte bara sätta sina fans på varsel, men också föreslagit att de ber mycket för konstnären.

Följ oss på google news, och klicka på vår stjärna

Hittills några av orsakerna som ledde den urbana kön tolken att bli antagen till sjukhuset har varit kända, och även inledningsvis misstankar fokuserade på en eventuell smitta covid-19, de verkliga orsakerna indikerade en annan nödsituation.

Prenumerera på vår youtube-kanal och få ut mer av show news!

Förmodligen konstnären togs in på sjukhus på grund av ett allvarligt tillstånd för en appendicitisfor därför krävs han akut medicinsk vård.

Följ oss på vår facebook och få ut mer av show!

Det var också känt att det var i drift inom de första timmarna för antagning och verkar kräva ytterligare tre till fyra dagar efter operationen.

Du kan också läsa bad bunny hans sinne flyger och kan leda honom att ta livet av sig, säger mhoni vidente

Det är värt att nämna att innan nyheten, många spekulationer de började växa fram och bland dem, oro om en eventuell återfall orsakas av deras humör på grund av isolering.

admin