Jessica Simpson Glider In Hennes 14-Åriga Jeans Att Fira 40-Årsdag

Jessica Simpson Glider In Hennes 14-Åriga Jeans Att Fira 40-Årsdag

Den ”med dig” sångare och modedesigner firar sin 40-årsdag på fredag, den 10 juli inför den speciella dagen, tog simpson till sociala medier för att visa hur hon spendera några timmar i hennes 30-talet.

”jag har hållit dessa throwback true religion jeans i min garderob för 14 år (jag överdriver inte!),” simpson skrev tillsammans ett foto av sig själv bär ikoniska jeans. ”jag tänkte att eftersom jag är i de sista timmarna av mina 30-talet jag skulle ge dem en annan försök, och hej 40, så trevligt att träffa dig.”

Det har varit en vecka att fira för simpson, som markerade sin sjätte bröllopsdag med make eric johnson bara några dagar sedan.

”eric johnson, min man, jag älskar dig. 6 år sedan idag jag gifte mig med min perfekta själsfrände” stjärnan skrev tillsammans ett foto med hennes beau. ”vår enhet är skriven i guds himmel kolliderande stjärnor. tillsammans kan vi uppenbara drömmar, vårda önskan, och håll utrymme. destined det alltid har varit och alltid kommer att vara, för evigt.”

admin