Jada Pinkett Smith Bekräftar Augusti Alsina Relation Medan Hon Och Will Delades

Jada Pinkett Smith Bekräftar Augusti Alsina Relation Medan Hon Och Will Delades

Det var vad will smith och jada pinkett smith sade unisont fredag ​​på ”red table talk” refererar hans 2020 filmen ”bad boys for life” som de lutade över bordet till näven-gupp och brast i skratt.

Jada tog sig till bordet på sin facebook watch talkshow för att diskutera de senaste skandalösa rubriker som involverar augusti alsina. den singer-songwriter tog parets äktenskap i fråga i juni när han berättade ”the breakfast club” att han hade varit i ett romantiskt förhållande med jada – påstås med wills ”välsignelse” – ungefär 4½ år sedan.

På fredagen jada bekräftade relationen.

”vi sa specifikt aldrig något” will sa, talar om sin första svar på alsina uppenbarelse. ”vi var avsiktligt inte säga något. varje rubrik som säger ’jada sa’ eller ’will sa’ eller ’smiths sa’ är inte sant.”

Jada hänvisade till pågående protesterna över polisvåld för att förklara varför paret bestämde sig för att komma fram.

”jag tycker det är helande som måste ske”, sade hon. ”och jag vet att det finns en hel del saker som händer i världen just nu. även om detta är minimal, jag tycker det är sådana här saker som skapar världen som vi är i.”

Om 4½ år sedan, jada sade, började sin familj en vänskap med alsina, som då var 24. vid den tiden var den utövande ”riktigt sjuk,” paret sa, både i sin allmänna hälsa och hans mentala tillstånd. jada ville hjälpa.

The smiths var också gå igenom en grov lapp och hade separerat.

”jag var klar med dig”, sade will.

”du sparkade mig till kantsten”, svarade jada.

Men jada var orubblig att ingen ”tillåtelse” hade beviljats ​​av will, säger hon var den person som var tvungen att låta något hända.

”jag kunde faktiskt se hur han [alsina] skulle uppfatta det som tillstånd, eftersom vi var åtskilda godo”, sade hon. ”jag tror att han ville också göra klart att han inte är en homewrecker, som han inte.”

Will bad jada att ”säga tydligt vad som hände.”

”det var en relation, absolut” jada bekräftade. hon var en mycket känslomässig smärta vid tiden, sade hon, och letade efter lycka utanför sig själv. men hon inte se vad som hände som en ”överträdelse” alls.

”genom denna resa, jag lärde mig så mycket om mig själv”, sade hon.

Will och jada verkade också ha lärt sig mycket om sig själva som ett par – och deras äktenskap som en enhet.

”jag tror att det kan kännas konstigt för folk att vi skrattar och pratar om det”, säger will. ”men våra erfarenheter av att arbeta igenom det, kämpar genom den, prata igenom det och therapizing igenom det – jag tror att’varför nu?’är konstigt.”

Paret hade uppenbarligen redan diskuterat relationen själva, men alsina är att gå allmänheten verkar ha sporrat dem att öppna upp för allmänheten också.

”varje relation och försöka få till djupare förståelse av kärlek kommer att smitts i eld”, säger jada. ”det finns ingen väg runt det.”

admin