Goya Vd Berättar Fox Han Inte Kommer Att Be Om Ursäkt Efter Hans Beröm För Trump Gnistor Bojkott

Goya Vd Berättar Fox Han Inte Kommer Att Be Om Ursäkt Efter Hans Beröm För Trump Gnistor Bojkott

New york (cnn business) i en intervju med fox news fredag, goya foods vd robert unanue sade att han ”inte be om ursäkt” för att prisa president donald trump på vita huset.

Unanue utseende på en rosenträdgård torsdag ceremoni meddelar vita huset hispanic prosperity initiative utlöste ilska på sociala medier. genom fredag ​​morgon, hashtag #goyaway var trender som framstående spansktalande amerikanska ledare som kallas för en bojkott av goya produkter

På ”fox & friends” unanue berättade co-värdar steve doocy, emily compagno och brian kilmeade att ”det var bra att prata med några vänner”, och han kallade bojkott rörelse ”undertryckande av tal.”

Han hävdade en dubbelmoral i reaktion på hans berömmande kommentarer om trump, notera att han accepterat en inbjudan från michelle obama i 2012 till en händelse i tampa, florida, för att främja den tidigare första dam hälsosamma ätande initiativ

”du får tala bra eller prata beröm till en president men du är inte – när jag kallades att vara en del av detta uppdrag till stöd ekonomiskt och utbildnings välstånd och du gör en positiv kommentar, alla plötsligt det är inte acceptabel” unanue berättade fox news. ”om du är kallad av ordföranden i usa, kommer du att säga” nej jag är ledsen, jag är upptagen, nej tack? jag ville inte säga det till obamas och jag inte säga att till president trump.”

admin