Far Cry 6 Läckage: Utgivningsdatum Synes Avslöjade Bekräftar Giancarlo Esposito Som Villain

Far Cry 6 Läckage: Utgivningsdatum Synes Avslöjade Bekräftar Giancarlo Esposito Som Villain

Anton skulle inte vara nöjd. vi ses på söndag kl #ubiforward. pic.twitter.com/hietojzdxp – far cry (@farcrygame) 10 juli 2020

Utgivaren postat en video av giancarlo esposito som ny antagonist anton castillo, tillsammans med ett meddelande till synes refererar läckan: ”anton skulle inte bli glad”

Far cry 6 har läckt till följd av en playstation store hong kong notering bekräftar giancarlo esposito som spelets skurk, och ge ett förslag datum den 18 februari 2021. släppa spelet kommer också till synes få en gratis ps4-ps5 upgrade.according till beskrivning i listan är spelets handling iscensatt på ön yara, ”den största far cry lekplats hittills” och ”ett tropiskt paradis frysas i tid” (som låter ungefär som en kubansk inställning). giancarlo esposito karaktär är till synes kallas anton castillo och fungerar som diktator av ön. den unga chap i bilden nedan är hans son, diego, som är ”efter i hans blodiga fotspår”, som han försöker att återställa sin nation tillbaka till sin forna glory.the huvudpersonen är uppenbarligen en lokal yaran kallas dani rojas, en gerillasoldat kämpar för frihet. du kommer att använda ”provisoriska vapen, fordon och amigos de nya huggtänder för uthyrning för att bränna den tyranniska regimen till marken.” som fans har grävt in noteringen har det också visat sig att den ps5 versionen av spelet kommer att anlända som en gratis uppgradering, så att du bara måste köpa spelet en gång för att spela den över båda generationerna. spelet har också en 2-spelare multiplayer-läge, och erbjuder förbeställa bonusar, inklusive en ”state-of-the-art diskotek lobos vapen” och ”ett skal för chorizo” vem som är … vi är säkra på att få höra mer om far cry 6 i helgen under händelsen ubisoft framåt, där det var mest sannolikt inställd på debut. för hela line-up av förväntade spel och instruktioner om hur du titta på showen, ta en titt artikel här. det markerar den tredje stora ubisoft spel för att läcka innan evenemanget, efter assassin ’s creed valhalla gameplay och watch dogs: legion skärm drabbat internet oväntat.

admin