Espn: S Adrian Wojnarowski E-Post Josh Hawley En F-Bomb

Espn: S Adrian Wojnarowski E-Post Josh Hawley En F-Bomb

Inte kritisera #china eller uttrycka sitt stöd för brottsbekämpande att @espn. det gör dem verkliga mad @outkick pic.twitter.com/wjdxrotubd – josh hawley (@hawleymo) 10 juli 2020

Wojnarowski ursäkt i en tweet fredag, säger han ”gjorde ett beklagligt misstag.”

”jag är ledsen för hur jag hanterade själv och jag nå ut direkt till senator hawley att be om ursäkt direkt”, sa han.

Espn är att ta itu med problemet med wojnarowski internt, berättade en talesman the hill.

”detta är helt oacceptabelt beteende och vi inte tolererar det ”, sade de. ’det är oförlåtligt för alla som arbetar för espn att reagera på det sätt adrian gjorde med senator hawley.’

Den svordom kom som svar på ett brev från hawley fördömde lista över meddelanden som nba-spelare är godkända att bära på baksidan av sina tröjor när ligan startar om i orlando, florida., senare denna månad.

Missouri lagstiftaren hävdade att nba är censurera stöd för brottsbekämpande tjänstemän eller militären och kritik av det kinesiska kommunistpartiet (kkp).

Hawley har tidigare kritiserat nba för att ha böja till kkp: s krav efter houston rockets general manager daryl morey twittrade stöd för demonstranterna i hong kong förra sommaren.

Nba och national basketspelare association uppgift godkända meddelanden social rättvisa för att ersätta spelarnas namn tidigare i veckan.

Listan är som följer, enligt espn: s marc spears: black lives matter; säger att deras namn, rösta; jag kan inte andas; rättvisa; fred; jämlikhet; frihet; tillräckligt; makt till folket; justice now; säg hennes namn; sí se puede (yes we can); befrielse; se oss; hör oss; respekterar oss; älska oss; lyssna; lyssna på oss; stå upp; alliera; anti-rasist; jag är en man; tala högre; hur många fler; grupp economics; education reform; och mentor.

Det finns inget som tyder på meddelanden som täcker brottsbekämpande eller kritiserar kkp var på något sätt in sitt veto av ligan.

Nba-spelare har varit aktiva i protester mot polisbrutalitet i hela landet efter mordet på george floyd.

I washington dc, är guiden all stars john wall och bradley beal ledde en black lives matter protest till martin luther king jr. memorial.

admin