Bernie Ecclestone Säger Att Han Inte Skulle Ändra Sin Sons Blöjor Eftersom ’Det Är Vad Hustrur Är För’

Bernie Ecclestone Säger Att Han Inte Skulle Ändra Sin Sons Blöjor Eftersom ’Det Är Vad Hustrur Är För’

Bernie ecclestone har förargat morse tittare genom att säga att han inte kommer att ändra sin nyfödda sons blöjor eftersom det var vad fruar är till för. ”

Den tidigare f1 chef, 89, var levande från bern, schweiz, med sin fru fabiana flose, 44, och öppnade upp om att välkomna sin son ace, född den 1 juli med philip schofield och holly willoughby.

Efter phil frågade honom om han skulle byta blöjor och mata sin son, sade den förre f1 vd han skulle göra vad som var ’nödvändigt’, men att det för närvarande, han behöver inte steg i eftersom ’det är vad hustrur är för ’.

Och han medgav att medan han var på sjukhuset när ace föddes, stannade han ut ur förlossningsrummet eftersom han föredrog att titta på en video av födelsen efteråt.

Tittare av showen var upprörda över miljardären kommentarer och sade intervjun var ’toe curling.’

Bernie ecclestone, 89, sade att han inte skulle ändra blöjor eller hjälp med nattliga flöden eftersom det är ’vad hustrur är för’ på denna morgon, och provocerade ilska tittare. formeln en miljardären välkomnade son ace förra veckan på schweiz med tredje hustru fabiana flose, 44

Första gången-mamma fabiana, som sade att hon var ”super glad, sa bernie ’säger och ser efter’ ace.

Men bernie sa att han drog linjen vid blöjor och nattetid feeds.

’jag gör vad som är nödvändigt när det är nödvändigt. just nu är det inte nödvändigt, det är vad hustrur är för, sa han.

’det kommer att vara kontroversiellt,’ phil quipped.

Den tidigare f1 chef sa att han skulle rycka in när det behövs, men drog linjen vid blöjor, efter sin tredje hustru, fabiana

Tittarna säger bernie intervju var toe ’curling’, som några extra de kände sig dåligt för hans fru fabiana

På tal om sin nyfödde son, bernie sa att hans hem var ’fredliga’, medan fabiana tillade hon hade känt mycket säkert att föda sitt första barn, trots corona pandemi.

Bernie var inte närvarande för ace födelse, men till synes har inga beklagar om miste genom att stanna borta från förlossningsrummet.

”jag visste inte vad det var att se, skulle jag hellre titta på en video, sa han.

På tal om att bli pappa på hans ålder, sade den förre f1 boss situationen passade honom och fabiana eftersom de båda hade velat bli föräldrar

Bernie och fabiana sade att de inte bryr sig om sin 45 år åldersskillnad. bernie sa att han aldrig tänkt ålder och fortfarande kändes som en 30-årig man

Det arrangerades, jag ville vara en far, och fabiana ville bli mamma också. jag insåg inte att vara en far hur bra ett intro det är i ditt liv, eller mitt liv ändå.

På tal om att höja ace jämfört med sina tre döttrar tamara, deborah och petra, medgav han att han skulle bli fler hands-on med det nyfödda barnet.

”nu har jag mycket mer tid, kan jag tillbringar mycket mer tid med honom, sa han.

Paret sa att de inte har något emot deras åldersskillnad på 45 år.

Tittarna var ’gobsmacked’ av bernie kommentarer och sade den förre formel 1 chef var ’inställd’

’jag tror att du är så gammal som du vill vara eller hur gammal du tror att du är. i åratal har jag alltid trott jag 30, jag har aldrig tänkt på ålder,’ bernie sagt.

Samtidigt fabiana sa: ’jag tror att dessa saker du inte behöver tänka på. jag tror i livet många saker kan hända, vi planerar inte, vi är här i dag, har han tillbringat år med oss. vi får se vad som händer under de närmaste 20 åren eller så när det händer.

Tittare av showen chockades av bernie kommentarer om fruar och blöjor.

En kommenterade: ’ja, det är bernie ecclestone avbryts, även om jag antar att detta var en lång tid kommer. saken är den jag tvivlar bernie kommer även att bry sig om den senaste kontroversen.’

  • ’bernie ecclestone säger ’det är vad kvinnor är för’ att ändra en blöja är så fel! som inte tala om för mig att ”han är äldre generationen” som är en massa skräp och han vet exakt vad han säger! upprörande man,’ en sa.
  • ’ooh toe curling saker från #bernieecclestone på # thismorning! tycker synd om hans fru (om jag inte tidigare), sade en annan.
  • ’ ’det är vad fruar är för’ dumma gamla s **,’ en annan skrev.
  • ’det är vad hustrur är för ?! bernie ecclestone om att ändra blöjor. jag gobsmacked av hans inställning. hans fru är ett helgon men då heller money talks,’ ett skrev.

admin