Armie Hammer Och Hustru Elizabeth Chambers Meddelar Separation

Armie Hammer Och Hustru Elizabeth Chambers Meddelar Separation

”tretton år som bästa vänner, soulmates, partners och sedan föräldrar. det har varit en otrolig resa, men tillsammans har vi beslutat att vända blad och gå vidare från vårt äktenskap ”, skrev de i ett uttalande på båda deras instagram-konton. ”när vi går in i detta nästa kapitel kommer våra barn och förhållande som co-föräldrar och kära vänner förblir vår prioritet.”

De tillade, ”vi förstår denna nyhet lämpar sig för offentlig dialog, men av intresse för våra barn och vår familj, vi ber för privatlivet, medkänsla och kärlek under denna tid.”

Den ”social network” -stjärnan, 33, och programledare, 37, är föräldrar till två barn: 5-åriga dotter harper och 3-åriga son ford.

Hammer och chambers träffades via en gemensam vän som hade bjudit in chambers till ett ”äventyr dag” hammer hade planerat för sina vänner. tyvärr hade hon en pojkvän på den tiden. hon bröt senare upp med honom och hon och hammer började dejta 2008.

admin