Skada Reserve Rapparen Jordan Groggs Dör I Åldrarna 32

Skada Reserve Rapparen Jordan Groggs Dör I Åldrarna 32

Jordan groggs, mest känd som stepa j. groggs i arizona hip-hop trion injury reserve, har avlidit, 32 år.

Gruppen bekräftade hans död den 29 juni i en twitter inlägg idag (1 juli), tillsammans med ett foto av den sena mc.

”rest in power jordan alexander groggs en kärleksfull far, livskamrat och vän. (6/1 / 1988-6 / 29/2020),”gruppen skrev.

Rest in power jordan alexander groggs en kärleksfull far, livskamrat och vän. (6/1 / 1988-6 / 29/2020) pic.twitter.com/tyua4nnebv – skada reserve (@injuryreserve) 30 juni, 2020

Skada reserve delade också en gofundme sida för groggs’ familj, som säger att han efterlämnar sin partner anna och deras fyra barn joey, jayden, toph och ari.

”groggs hjärta har berört alla han har kom över. han kommer att leva vidare genom hans familj, supportrar, och de samhällen han var förutom av”fondens beskrivning lyder.

I skrivande stund har gofundme upp $ 42.074 av sina $ 75.000 mål. alla donationer till fonden kommer att gå till familjen stöd och service. ingen dödsorsak har släppts.

Skada reserve medarbetare amin tog till instagram att hylla groggs, skriva, ”vila i kraft till den snällaste själ och en av mina favorit rappare. älska dig groggs.”

Kero kero bonito betalade också hyllning till groggs, kallar honom ”en memorably vänliga och äkta människa”. de skrev: ”med ir gjorde han några av de bästa, mest progressiva hiphop i färskt minne.”

Vi träffade jordan när vi spelade med injury reserve på willamette 2017. han var en memorably vänliga och äkta människa och med ir han gjorde några av de bästa, mest progressiva hiphop i färskt minne. det finns en gofundme att hjälpa sin partner och barn: https://t.co/5ptoswshny https://t.co/vbgtuqpkvl – kero kero bonito (@kerokerobonito) 1 juli 2020

Stereogum skriver att groggs träffade framtida skada reserve medlem nathaniel ritchie på en vans butik i phoenix 2012, som ritchie mor ägs och där groggs arbetade. paret bundna över musik, med groggs, som den äldre av de två, i egenskap av en mentor. skada reserve bildas när de träffades ofantlig och experimentell unga producenten parker corey genom en gemensam vän. de fann sin egen nisch i arizona, utan mycket av en rap scen för att tala om på den tiden.

Skada reserve släppte sitt första mixtape, ’live from the tandläkarmottagning’ – som spelades in i en verklig tandläkarmottagning – 2015. deras andra mixtape ’floss’, kom ett år senare. 2019 markerade släppet av deras officiella självbetitlade debutalbum, med funktioner från jpegmafia, dram, freddie gibbs och mer.

Groggs’ senast registrerade utseende som en del av skada reserve var en funktion på london duon jockstrap senaste singel ’robert’, från deras ep ’wicked staden’.

admin