Sia, 44, Blir En Mormor Som Adoptivson Blir Pappa Till Tvillingar

Sia, 44, Blir En Mormor Som Adoptivson Blir Pappa Till Tvillingar

Sångaren avslöjade hon antagit två 18-åriga pojkar förra året efter de var i åldrarna från fosterhem systemet.

4 sia avslöjade hon är redan en mormor credit: getty images – getty

Men hennes nya familj har redan expanderat som sin yngste son just har blivit pappa till tvillingar.

På tal om zane lowe apple music show på tisdag, sia sade: ”min yngsta son hade bara två barn jag bara direkt förskräckt..

”nej, jag är cool. de kallar mig nana. jag försöker få dem att ringa mig lovey, som kris [jenner]. jag är som ’call me lovey’.”

Den ljuskrona hitmaker beskrev också hur hennes två söner kunde ha stannat i fosterhem tills de var 21, men hon ville ge dem ett stabilt liv.

4 stjärnan antagit två äldre pojkar förra året getty – medlem

Hon är också hjälpt dem tillgång trauma vård för sin tid i systemet.

Stjärnan fortsatte: ”jag är lite jaded nu efter att undersöka foster systemet så mycket som jag har gjort under det senaste året.

”det är inte oss. inte enligt min erfarenhet, inte på mina söner erfarenhet. de har varit på 18 olika platser i sina 18 år.”

Hon tillade: ”började som en ganska massiv berg-och dalbana de berättade för mig en sak, jag upptäckte en annan, men jag stannade bara verkligen som en sorts al-anon ninja jag höll bara riktigt starka gränser….”

4 sia säger att hon kommer att hjälpa sina barn med deras trauma credit: getty images – getty

”jag skulle säga ’du kan göra det här, eller så kan du gå tillbaka till där du kom ifrån, som inte är en trevlig liv”, sade hon. ”det är inte ett bra liv, och jag skulle säga ’jag gör det här för att jag är din mamma. jag älskar dig. jag har ingen annan agenda än att jag älskar dig. jag vill inte se dig i fängelse’.”

Sångaren vill erbjuda ett utrymme för dem att hantera sina trauman och har lagt dem i program för att hjälpa.

Hon sade: ”en nyligen kom ut, och han bara blommande och är ljuset i mitt liv jag älskar honom så mycket.”.

Hon tillade: ”det tog mig tills jag var 41, tror jag, att ta itu med min tidiga utvecklings trauma jag vill inte ha det för dem, men du kan inte tvinga någon..

4 normalt privata stjärnan öppnat om sin nya familjelivet getty – medlem

Mest läses entertainment exclusive susannas replay susanna reid dejta palace ordförande steve parish igen ett år efter split ’det är ok att säga nej’ michelle keegan avslöjar hon beklagar strippa bort för sexiga photoshoots mamma möte christine lampard möter upp med declan donnelly fru ali astall för en walk ”dare att bara! loose kvinnor nadia sawalha remsor till underkläder för insta v verkligheten snaps exclusive snäckskal kök gordon ramsay vill ta över rick stein slutna cornwall restaurang go west var finns dessa tidigare eastenders stjärnor nu?

”trauma måste komma ut när din i en säker miljö, när du är klar -.. psykiskt redo så jag försöker bara göra mitt bästa för dem”

Sia fortsatte med att säga att hon är ”tacksam” för att ha en framgångsrik karriär att ge stöd till sina barn.

Hon sade: ”jag har nått mitt professionella och min personliga mål, och jag är på en mycket intressant plats.

”jag tror att … kunna vara en medkännande och icke-dömande mor till mina två söner, och har resurser att verkligen hjälpa dem, har jag nu nått mina personliga mål.”

admin