Shawn Johnson Detaljer Sin Svåra Kroppsuppfattning Kamp

Shawn Johnson Detaljer Sin Svåra Kroppsuppfattning Kamp

Av good morning america, abc news (new york) – för tidigare os gymnasten shawn johnson, lära sig att älska sin kropp har varit en år lång struggle.in en ny video som delas med henne youtube-kanal, johnson berättade hennes fans som en gymnast i de olympiska spelen 2008, begränsad hon sina kalorier till 700 per dag och som ett resultat, hon ”skulle passera under praktiken eller efter”, och aldrig haft en menstruations cycle.being i ”rampljuset” på att dansa med stjärnorna nästa år bara ökade hennes själv consciousness.additionally, kände hon förlorade utan sin sport, och utan ett syfte.”jag var tvungen att ta itu med att inte vara en elitidrottare, inte utbildning 50 timmar i veckan, äta mer än 700 kalorier per dag, vilket naturligtvis skulle låta min kropp för att justera och upp i vikt som var frisk vid den tiden, men jag visste inte hur man ska hantera det ”, säger hon och konstaterar att hon fick cirka 15 pounds. ”när jag gick på’dancing with the stars’och jag hade min tid för första gången och jag var tvungen att ta itu med att gå igenom puberteten på nationell tv, slog jag en mycket låg plats.””jag började ta viktminskning piller. jag började ta efedrin. jag började ta adderall. jag började att göra något och allt som jag möjligen kunde för att gå ner i vikt och att se ut som jag gjorde på os ”, tillade hon. ”eftersom i mitt sinne, alla berömde mig för vad jag gjorde på os. de prisade vem jag var som människa när jag var där och i mitt sinne, om jag kunde se ut så, inte nödvändigtvis tävla eller göra gymnastik, men om jag kunde vara den personen igen, då världen skulle säga att jag var tillräckligt och jag accepterades.”johnson, 28, förklarade att även om hon gjorde gå ner i vikt och så småningom återvände till gymnastik, avslutar hon efter att ha insett hur olycklig hon var. omedelbart anlitade hon en nutritionist och en terapeut, och inom några år, var hon ”känner sig mer bekväm i min kropp”, och äter omkring 1.500 kalorier per dag. år 2016 gifte hon tidigare professionell fotbollsspelare andrew east, och nästa år, de var chockade att lära sig att johnson var gravid. dock slutade att graviditet i missfall.”jag hade denna gut skärande känsla av att det var på grund av mitt förflutna – på grund av piller, diuretika, på grund av att svälta mig själv och viktförändringar och binging och utrensning”, sade hon. ”jag trodde att det var på grund av alla dessa dåliga val som jag hade gjort.” missfall eller tidig graviditet förlust, förekommer i cirka 10 till 20% av kända graviditeter, enligt mayo clinic. i de flesta fall missfall inträffar ”eftersom fostret inte utvecklas normalt,” organisationen reported.last år, johnson och öst, 28, lärde de väntade igen, och den tidigare olympiska sade en av hennes första samtal var att hennes nutritionist .”jag sa:” min största rädsla är att jag inte kommer att äta tillräckligt”, säger hon. ”det var bara en ikonisk ögonblick för mig.” under sin graviditet, tog johnson vitaminer varje dag och såg till att ha två fuska måltider varje vecka. hon satte också ett träningspass mål på 30 minuter walking fem gånger i veckan – en stor förändring för någon som används för att planera fyra träningsklasser på en enda dag. nu en mamma till henne åtta månader gamla dotter, drew, johnson sade hon vuxit att acceptera sin kropp.”det var mycket svårt, och jag vill inte det på någon, men jag har haft dessa tuffa erfarenheter som gör mig en starkare mamma och gör det möjligt för mig att lära drew hur man ska vara stark också ”, sade hon.

admin