Lili Reinhart Ber Om Ursäkt För Att Använda Topless Foto Till ’Efterfrågan Rättvisa’ För Breonna Taylor

Lili Reinhart Ber Om Ursäkt För Att Använda Topless Foto Till ’Efterfrågan Rättvisa’ För Breonna Taylor

På tisdagen tog ”riverdale” skådespelerskan till twitter för att ta itu med en topless foto hon enligt uppgift skrivit på sig själv i ett försök att föra medvetenhet till döden för breonna taylor, en 26-årig emt som var dödligt skjuten i sin louisville, ky , lägenheten med tjänstemän som betjänar en no-knock teckningsoption i en drog undersökning i mars.

I sedan-raderade foto, reinhart ställde topless på en california sjö med bildtexten: ”nu när min sideboob har fått din uppmärksamhet, har breonna taylors mördare inte gripits. kräva rättvisa ”, enligt us weekly.

The entertainer gick tillbaka sina handlingar skriva, ”jag har alltid försökt att använda min plattform för gott. och tala om saker som är viktiga för mig. jag kan också erkänna när jag gör ett misstag och jag gjorde ett misstag med min bildtext. det var aldrig min avsikt att förolämpa någon och jag är verkligen ledsen att de som kränkt.”

Reinhart fortsatte: ”jag har försökt mycket hårt för att vara ärlig på min igtv liv som jag fortfarande lärande och försöker bli bättre. men jag förstår att min bildtext lossnade som tondöv. jag hade verkligen goda avsikter och trodde inte att det genom att det kan komma ut som okänslig.”

Eftersom död geoge floyd har ”hustlers” -stjärnan varit en högljudd förespråkare för black lives matter rörelse och har uppmuntrat henne sociala medier anhängare att donera, utbilda sig om rasism och stå i solidaritet med människor av färg.

”jag vill säga att jag skäms över den rasism som finns i det här landet” reinhart skrev den 1 juni.

Hon fortsatte: ”vi får lära sig att titta på våra poliser som hjälpsamma och vänliga när vi lär oss om’ledare’i grundskolan. vår ’ledare’ har misslyckats i dag.”

admin