Championship Poäng Och Resultat Live: Qpr 1-2 Fulham, Reading 0-2 Brentford, Millwall, Charlton, Leeds Och Mer

Championship Poäng Och Resultat Live: Qpr 1-2 Fulham, Reading 0-2 Brentford, Millwall, Charlton, Leeds Och Mer

League ledarna leeds united kan utöka gapet över west brom till sex poäng av de slår luton town på elland road, medan fulham studsade tillbaka från deras dunkande av marcelo bielsa sida att slå qpr 2-1 i västra london derby.

På andra håll, millwall drog 1-1 med swansea city, brentford vann 3-0 på reading, charlton drog 0-0 cardiff, medan barnsley slog blackburn med 2-0 och stoke city resa till wigan.

Vi ska ge dig nyckeln nyheterna från london klubbar och alla poäng och resultat i kväll.

Live uppdateringar

Mål! mål! leeds 0-1 luton | harry cornick 50′

Vad ett stort mål kan detta vara i jakten på automatisk befordran som luton tar en chock bly mot ledarna! andra hälften

Leeds 0-0 luton

Wigan 1-0 stoke

Vi är tillbaka på gång i slutet av kick-offs. ft | läsning 0-3 brentford

Royals’ boss mark bowen öser beröm över brentford efter deras tunga nederlag till bina:

Brentford (69) är fortfarande tredje, men nu bara två poäng bakom west brom (71), även överbrygga klyftan till leeds som för närvarande innehas av luton.

Cardiff missa chansen att röra sig inom en punkt nottingham forest efter deras oavgjort med charlton, medan swansea är upp till åttonde efter 1-1 med millwall, som är 11.

Barnsley är utanför foten av tabellen efter deras 2-0 seger mot blackburn och charlton vistelse 18. halvtid halvtid

Leeds 0-0 luton

Jack rosser på kiyan prince foundation stadium

Foto: pa det kommer att vara en stor lättnad för scott parker och fulham. de är bra värde för de tre punkter här i västra london i kväll och kommer att vara nöjd med sin förmåga att göra mål två gånger utan den avstängda aleksander mitrovic.

När skyttekung är frånvarande, en del osannolika målskyttar ofta att fylla tomrummet och harry arter och cyrus christie gjorde just det, både scoring fina insatser från område att flytta fulham inom fyra punkter i topp två igen.

Det kommer fortfarande att vara oro för parker. tom cairney stor del passerade på mittfältet medan bobby decordova-reid, trots att köra själv i marken, hölls ganska tyst av rangers backlinjen.

Efter att ha varit överträffat taktiskt av thomas frank och marcelo bielsa sedan omstarten kan parker anspråk lite kredit för införandet av josh onomah synnerhet hans närvaro lägga lite mer dynamik till fulham i bygga upp till sin vinnare. det kommer att vara en stor lättnad för scott parker och fulham. de är bra värde för de tre punkter här i västra london i kväll och kommer att vara nöjd med sin förmåga att göra mål två gånger utan den avstängda aleksander mitrovic.when skyttekung är frånvarande, en del osannolika målskyttar ofta att fylla tomrummet och harry arter och cyrus christie gjorde just det, både scoring fina insatser från område att flytta fulham inom fyra punkter i topp två again.there kommer fortfarande att vara oro för parker. tom cairney stor del passerade på mittfältet medan bobby decordova-reid, trots att köra själv i marken, hölls ganska tyst av rangers tillbaka line.having varit överträffat taktiskt av thomas frank och marcelo bielsa sedan omstarten kan parker anspråk lite kredit för införandet av josh onomah synnerhet hans närvaro lägga lite mer dynamik till fulham i bygga upp till sin vinnare. qpr 1-2 fulham | 88 min

Qpr träffade ribban!

Värdarna går mycket nära från ett hörn med en rubrik som kommer tillbaka från upprätt och fulham rusning det klart. qpr 1-2 fulham | 75 min

Jack rosser på kiyan prince foundation stadium

”mål! vilken anfall cyrus christie! hans första ligamål från klubben och det är en belter, hit från 25 yards ut över kelly och in i bortre hörnet.

En imponerande defensiv display från addicks, som gör det tre rena lakan på studs. full heltid | barnsley 2-0 blackburn

Foto: getty malik ouzia på madejski stadium

Brentford fortsatte sin perfekta championship omstart och minskat gapet på automatisk befordran platser till bara två poäng med en bekväm 3-0 seger över reading.

Bryan mbeumo tillbaka till start xi för första gången sedan fotbollens avkastning och öppnade poäng halvvägs genom den första halvan, på väg ethan pinnock s knockdown i bortre hörnet för sitt 15: e ligamål för säsongen.

The bees dominerade stora delar av den första halvan och mbeumo sånär en sekund på paus, förnekas smart av rafael cabral, men läsning skulle ha gått i nivå hade pontus jansson inte gjort ett avgörande blocket att vända michael olise s volley över ribban.

Skyttekung ollie watkins missat en utmärkt chans att göra det två strax innan timme märket, efter nämnda benrahma skott hade avlänkas vänligt i hans väg, men josh dasilva gjorde dubbla ledningen strax efter, svepande hem sin egen återhämtning efter ett fantastiskt uppsving för få på slutet av emiliano marcondes’ pull-back.

Suppleant joel valencia äntligen punkterna säkra sent på med en fantastisk strejk från 20 yards att öppna sitt konto för klubben. brentford fortsatte sin perfekta championship omstart och minskat gapet på de automatiska platser befordran till bara två poäng med en bekväm 3-0 seger över reading.bryan mbeumo tillbaka till start xi för första gången sedan fotbollens avkastning och öppnade poäng halvvägs genom första halvan, på väg ethan pinnock s knockdown i bortre hörnet för sitt 15: e ligamål för säsong.följande bees dominerade stora delar av den första halvan och mbeumo sånär en sekund på paus, förnekade smart av rafael cabral, men läsning skulle ha gått i nivå hade pontus jansson inte gjort en avgörande blocket att vända michael olise s volley över bar.top målskytt ollie watkins missat en utmärkt chans att göra det två strax innan timme märket, efter nämnda benrahma skott hade avlänkas vänligt i hans väg, men josh dasilva gjorde dubbla ledningen strax efter, sopa hem sin egen återhämtning efter ett fantastiskt uppsving för att komma på slutet av emiliano marcondes’ pull-back.substitute joel valencia slutligen gjort punkter säkra sent på med en fantastisk strejk från 20 yards att öppna sitt konto för klubben. läsa 0-3 brentford | 90 minuter

Malik ouzia på madejski stadium

De bluebirds inte kan hitta en väg förbi den fjädrande charlton back och de kunde bli frustrerad i sina försök att flytta tydligt av deras play-off rivaler i kväll.

Detta skulle vara en grundligt välkommet resultat för besökarna och nollan också. kick off kick off

Leeds vs luton

Wigan vs stoke

Vi är på gång i 7.45 pm kickoffer. kommer leeds ta ett stort steg mot premier league? qpr 1-1 fulham | 50 min

Jack rosser på kiyan prince foundation stadium

”ett par tidiga chanser för fulham efter pausen, knockaert se hans insats tippas runt stolpen till hörna, som hector huvuden rakt ner i halsen på kelly i rangers mål.

Malik ouzia på madejski stadium

”norgaard ännu att göra mål för brentford sedan anländer från fiorentina förra sommaren, men han låter fly från 25 yards och cabral måste välta.

”det skulle ha förseglade det, och med eftertryck också.” kick off andra halvåret

Qpr 1-1 fulham

Vi är tillbaka pågår i västra london derby. nästa

Det går inte att se mästerskapet poäng och resultat live blogg? klicka här för att tillgång skrivbordet sidan.

admin