Kate Garraway Kallade Otroligt ”För’Flytta’Good Morning Britain Intervju Om Makes Corona Sjukdom

Kate Garraway Kallade Otroligt ”För’Flytta’Good Morning Britain Intervju Om Makes Corona Sjukdom

Kate garraway har lovordats för sina tårfyllda good morning storbritannien intervju uppdatering tittare på sin makes sjukdom.

Presentatören dök upp på itv serien från sin norra london hem till tala om derek draper, som var på sjukhus med corona 10 veckor sedan.

Hon avslöjade att. medan han har nu återhämtat sig från covid-19, kan han inte överleva som sjukdomen ”vållade extra skador på hans kropp”.

Ladda ner den nya oberoende premium app sharing hela historien, inte bara rubrikerna

”vi vet inte om han kan återhämta sig från det,” sade hon till ben shephard och ranvir singh medan striderna tillbaka tårarna.

”han är fortfarande med oss ​​och har kämpat den mest extraordinära slaget”, sade hon. ”det faktum att han fortfarande är här, jag är så tacksam.”

Garraway lovordades av tittare för sitt mod, med många lyfta intervjun som en anledning till varför människor bör stanna inomhus trots låsning riktlinjer som lättat.

”hennes intervju i morse var så kraftfull, otroligt kvinna” emmerdale stjärna charley webb skrev tillägger: ”staying så stark för hennes familj. alla som tror att viruset har gått, klocka som och har en fundera på vad vi måste fortfarande göra. håll säkert, hålla avstånd.”

Susanna reid tillade: ”du är en sådan ett torn av styrka för derek och barnen. så mycket kärlek till er alla. alla tittar på är med dig, i hopp om att mirakel.

En annan betraktare skrev: ”denna intervju med kate garraway måste vara en väckarklocka för alla. detta virus förändrar liv. den minskning av låsning kommer att hamna orsakar många fler situationer som kate make.”

”alla i förnekande om covid-19 borde lyssna på kate garraway,” en person till, kallar intervjun ”mycket gripande”.

Garraway, som har varit gift med draper i 15 år, slutade fyra på den senaste serien jag är en kändis … få mig härifrån.

admin