Hur Du Ser På Ufc 250 (6/6/20): Amanda Nunes Vs Felicia Spencer, Raphael Assuncao Vs. Cody Garbrandt Mer På Espn Plus Ppv

Hur Du Ser På Ufc 250 (6/6/20): Amanda Nunes Vs Felicia Spencer, Raphael Assuncao Vs. Cody Garbrandt Mer På Espn Plus Ppv

Det är amanda nunes vs felicia spencer på ufc 250 i ufc apex anläggning i las vegas, nevada, på lördag 6 juni (2020/06/06). de nuvarande kvinnorna fjäderlätta mästaren och enda kvinnan dubbel mästare i ufc anses allmänt vara den största kvinno mixed martial artist i historien.

Ufc 250: nunes vs spencer är en pay per view händelse som kan strömmas på espn plus.

I main event, den ”lioness” nunes (19-4-0) är på en varm 10-kamp win-strimma anor 2015. hälften av dem var segrar genom knockout. hennes kanadensiska motståndare, spencer (8-1-0), aka ”feenom,” är den tidigare invicta fc fjäderlätta mästaren, men sedan han ufc förra året, hon har en 2-1 rekord, förlora till cris cyborg på ufc 240, då besegra zarah fairn dos santos på tko på en fight night i februari.

Nunes har hennes arbete för henne om hon hoppas att dra bort en upprörd.

”spencer kan inte få skrämmas av nunes’ närvaro eller det faktum att hon kommer att slåss i sin första pay-per-view main event”, säger espn: s ariel helwani. ”det faktum att händelsen sker i en tom anläggning bör bidra i detta avseende. men om spencer kämpar med samma självförtroende och attityd som hon har visat hela sitt kort ufc springa, och om hon kan ta kampen till marken, hon har en chans.”

Huvud kampen kort börjar 10:00 et på espn plus pay per view, med de preliminära skjutningarna vid 18:00 et på espn och espn plus och tidiga prelims vid 06:30 på espn plus.

Co-main händelse är en bantamvikt bout mellan raphael assuncao (27-7-0) och cody garbrandt (11-3-0). båda dessa soldater är ute efter att plocka upp en vinst efter senaste förluster. garbrandt, är en före detta ufc mästare nr 9 rang stridsflygplan i divisionen, men assuncao är nr 5.

Här är en titt på resten av huvudkortet för lördag:

Kvinnors fjäder: amanda nunes vs felicia spencer

Bantamvikt: raphael assunção vs. cody garbrandt

Bantamvikt: aljamain sterling vs cory sandhagen

Weltervikt: neil magny vs anthony rocco martin

Bantamvikt: eddie vinland vs sean o’malley

Och här är hela lineup för prelims, som kan ses på espn plus och espn (tillgängliga via hulu med live tv):

Fjäder: alex caceres vs. chase hooper

Mellanvikt: ian heinisch vs gerald meerschaert

Fjäder: cody stamann vs. brian kelleher

Mellanvikt: charles byrd vs. maki pitolo

Och här är hela lineup för prelims, som också kan ses på espn +:

Flyweight: jussier formiga vs alex perez

Lätt tungvikt: alonzo menifield vs devin clark

Catchweight (150 lbs): evan dunham vs herbert burns

Hur mycket kostar händelsen kosta?

$ 64,99

Om du prenumererar på espn + för första gången för denna kamp, ​​kan du få en bunt som innehåller 1 års espn + och denna pay-per-view event för $ 84,98 (25% rabatt det totala värdet). samma bunt kommer att erbjudas till nuvarande espn + månad till månad abonnenter.

Vad är espn plus?

Kabel- och satellit paket som spectrum, verizon och directv inte ger dig tillgång till espn plus, så om du vill titta på kampen kortet med lagliga metoder, du kommer att behöva betala $ 4.99 eller hitta en bar som har matchen på. (omvänt espn plus ger dig inte tillgång till espn, espn2 och espnu).

Espn + är tillgängligt via espn app på de flesta enheter, inklusive amazon fire, apple, android, chromecast, ps4, roku, xbox one och mycket mer.

Vad espn plus innehålla?

Espn plus är en over-the-top streamingtjänst för sportfantast som älskar att titta på en hel del direktsänd sport som college fotboll och basket, internationell basket, internationella och major league soccer och nhl. det har också sin egen ursprungliga programmering tv-serie. din prenumeration får också tillgång till den exklusiva artiklar och innehåll på espn insider på espn webbplats.

En fullständig förteckning över ufc täckning på espn plus finns här.

Hur mycket kostar espn plus kostnaden?

$ 4,99 per månad, eller $ 49,99 per år. abonnemanget ingår inte tillgång till vissa pay-per-view evenemang, såsom ufc 250: nunes vs spencer. dessa händelser kostar extra, men är fortfarande exklusivt till espn + service.

admin