Bill Murrays Son Caleb Greps Efter Påstås Spotta, Bita Polis Under Black Lives Matter Protest

Bill Murrays Son Caleb Greps Efter Påstås Spotta, Bita Polis Under Black Lives Matter Protest

Skådespelaren bill murrays son caleb greps under en fredlig black bor matter protest i vineyard haven, massachusetts måndag. den 27-åriga allegedly kom in ett gräl med tisbury polisen, som kallades till platsen efter en pickup lastbilschaufför avbröt protest. caleb påstås spotta på och bet en polis.

Incidenten började vid cirka 18:30 et måndag under den fredliga demonstrationen på fem centers, rapporterar vineyard gazette. eric woods, 66, hävdade med demonstranter när han lämnade posten parkeringsplats i en röd toyota tacoma pickup. woods påstås skrek rasistiska uttalanden och gjorde en obscen gest, enligt polisrapporten. en 19-årig man som påstås ha sagt woods att sluta disrespecting protesterna, och woods svarade med att komma ur sin lastbil och stans hanen genom hans lastbil fönster, sade vittnen. tonåringen var inte allvarligt skadad.

Woods kom tillbaka till sin lastbil precis som polisen kom. vid den tidpunkten, någon kastade en sten på lastbilen, bryta ett av fönstren, tisbury police sgt. max sherman berättade gazette. vid den tidpunkten, caleb ”lade sin hand på hans huvud och släppa på knä” direkt och greps. polisen arresterade också woods sedan.

Caleb påstås spotta på officer som körde honom till polisstationen, enligt polisrapporten. officeren frågade oak bluffs polisen att hjälpa till, och de tog kaleb till edgartown fängelse. murray blev samarbetsvillig igen och skar sig och påstås sheriff suppleanter. caleb bet också en polis, enligt polisrapporten, rapporterar mv times. caleb togs sedan till marthas vineyard hospital.

Caleb finnas arraigned på avgifter av förargelseväckande beteende, två fall av misshandel på en polisman och hotar att begå mordbrand. the dukes county sheriff kontor berättade hollywood life caleb borgen var satt till $ 10.000 och han släpptes efter hans arraignment. hans pretrial hearing var planerad till den 31 juli när det gäller woods, åtalades han för förargelseväckande beteende och misshandel, och kommer att arraigned den 29 juni.

Caleb bor i chilmark. han är den äldste av murray fyra barn med ghostbusters skådespelaren andra hustru, jennifer murray. murray och jennifer skilde sig 2008 och är också föräldrar till jackson, 24; cooper, 23; och lincoln, 19. murray delar också två söner med sin första hustru margaret kelly, homer, 38, och luke har 35. murray inte kommenterat sonens gripande.

admin