Nick Cordero Fru Säger Att Han Har Vaknat Upp Ur Koma Veckor Efter Coronasjukhus: ”Han Är En Riktig Superhjälte”

Nick Cordero Fru Säger Att Han Har Vaknat Upp Ur Koma Veckor Efter Coronasjukhus: ”Han Är En Riktig Superhjälte”

Broadway stjärnan nick cordero har varit inlagd på sjukhus i mer än en månad slåss corona. men veckor efter att ha placerats i ett medicinskt inducerad koma, cordero hustru amanda kloots tog till instagram på tisdagen att tillkännage tony-prisbelönta skådespelaren har äntligen vaknat.

Håller henne och cordero 10-månader gamla son elvis, meddelade kloots framstegen på hennes instagram berättelse och sade: ”han är vaken. … vi gjorde det.” hon tillade att han fortfarande är mycket svag från de medicinska frågor som han har inför, men att han är lyhörd och följer kommandon.

”även stänga ögonen, tar det ur honom. de väntar för honom att återfå styrka, naturligtvis, kommer tid och återhämtning hjälpa till med det och sedan så småningom pt kommer att hjälpa honom att få starkare”, sade hon. ”men han är en sann superhjälte.”

Hon tillade att ”allt ser bra ut”, men han har fortfarande en lång väg framför sig för att helt återhämta sig. han hade först började visa tecken på att vakna upp på mors dag, sade hon.

”det är en mycket lång väg ändå … men vi är i början av återhämtningen och honom att vakna upp”, hon skrev. ”… vad ett mirakel.”

Cordero ursprungligen sjukhus 30 mars efter diagnosen lunginflammation. han senare testade positivt för coronavirus, och intuberades april 1.

Förutom att hantera lunginflammation, även gick han in septisk chock, hade två ”mini stroke,” hade en tillfällig pacemaker placeras och led av blodproppar komplikationer som resulterade i hans högra ben som amputerat, enligt kloots.

Hon berättade ”cbs this morning” co-host gayle kung att massakern var ”skrämmande”, men att hon har försökt att vara positiv hela cordero läkningsprocess.

”det känns som det finns en armé av människor bakom honom bakom oss,” sade hon till kung i april. ”… och jag tror just – jag får frossa säger det – jag tror bara att han kommer att vakna upp.”

Kloots har skrivit regelbundet om cordero tillstånd sedan han togs in på sjukhuset. en av hennes instagram uppdateringar hade en varning för dem som tvivlar på corona potentiell påverkan på unga vuxna, säger: ”denna sjukdom inte bara påverkar gamla människor. detta är verkliga. en fullt frisk 41-årig man! … stanna hemma ! följ riktlinjerna!”

En gofundme inrättades för att få hjälp med sjukvårdskostnader, höja $ 515.770 i maj 12. kloots publiceras på donation sidan 7 maj säger att på grund av de insamlade medlen kommer de att kunna få cordero en benprotes.

admin